Over mij.

Ik ben webdesigner en front-end developer, gebaseerd in België. Sinds 2017 maak ik websites in web bureaus of als zelfstandige. Ik start graag mijn websites van een wit blad om te kunnen creëren zonder beperkingen.

Momenteel ben ik aan het werk bij MV Studio, voordien als front-end developer bij verschillende grote Belgische bureaus, zowel in de reclame- als de webwereld.

Tevens heb ik een zelfstandigestatuut om rechtstreeks voor eigen klanten te werken en andere aspecten van mijn werk te ontdekken, zoals projectmanagement, klantencontact en ondernemerschap. Sindsdien heb ik tal van projecten gerealiseerd voor zowel grote bedrijven als voor start-ups en webbureaus.

Arno Van de Vijver

Wat ik voor u kan doen.

 • Merkidentiteit.

  Ik sta in voor het ontwerpen en realiseren van logo’s, opstellen van grafische richtlijnen en het bepalen van visuele communicatiestrategieën om uw merk te definiëren.

 • UX & UI Design.

  Doordacht UX- en UI-design, efficiënte wireframing en prototyping, resulteren in een gebruikersinterface die nauw aansluit bij uw merk.

 • Web Development.

  Als front-end developer ben ik thuis in het ontwikkelen van responsive design, SEO-optimalisaties en hostingoplossingen.

 • Fotografie.

  Met mijn fotografie- en videodiensten creëer ik ondersteunende, relevante content voor uw website of sociale media.

Wat ik elke dag gebruik.

Meer info